Вт 21.05.2024 08:59 |
Вітаю Вас Гость Головна | Реєстрація | Вхід | RSS |
Афоризми про їжу |
---|
Аппетит приходит во время еды - особенно если едите не вы. Ян Климек |
Time Zero |
---|
|
Статистика |
---|
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|
Інформаційний сайт
Україномовний інформаційний сайт
Салат з печінки тріски
Інгредієнти: - Печінка тріски консервована - 300-350 гр.,
- яйця варені круто - 4-6 шт.,
- цибуля ріпчаста - 1/2 шт
Спосіб приготування: Злити масло з печінки, потім подрібнити печінку і яйця виделкою, додати дуже дрібно нарізану цибулю. Перемішати. Можна прикрасити "лапами" зелені петрушки. СМАЧНОГО!
|
Категорія: салати | Додав: Lena (13.03.2012)
|
Переглядів: 2522
| Теги: салат, тріска, печінка
| Рейтинг: 5.0/1 |
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі. [ Реєстрація | Вхід ]
|