Нд
29.06.2025
18:29
Форма входу
Афоризми про їжу
Хотя желудок влияет на наши мысли, люди с самыми лучшими желудками – не самые лучшие мыслители. Вольтер (Мари Франсуа Аруэ)
Пошук
Категорії розділу
перші страви [10]
другі страви [10]
десерти [5]
салати [10]
напої [5]
Time Zero
Хмарка тегів
Святкуємо цим днем
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний сайт

Україномовний інформаційний сайт

Головна » Статті » Рецепти » салати

Салат з печінки тріски


Інгредієнти:
  • Печінка тріски консервована - 300-350 гр.,
  • яйця варені круто - 4-6 шт.,
  • цибуля ріпчаста - 1/2 шт

Спосіб приготування:
Злити масло з печінки, потім подрібнити печінку і яйця виделкою, додати дуже дрібно нарізану цибулю. Перемішати. Можна прикрасити "лапами" зелені петрушки. СМАЧНОГО!

Категорія: салати | Додав: Lena (13.03.2012)
Переглядів: 2561 | Теги: салат, тріска, печінка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0



Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]