Нд 29.06.2025 18:15
Вітаю Вас Гость Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Афоризми про їжу Так же как поглощение пищи без удовольствия превращается в скучное питание, так занятие наукой без страсти засоряет память, которая становится неспособной усваивать то, что она поглощает. Леонардо да Винчи
Time Zero
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Інформаційний сайт
Україномовний інформаційний сайт
Суп з фрикадельками
Інгредієнти : Яловичина (м'якоть ) - 500 г, свинина ( м'якоть з жирком ) - 500 г, картопля 6-7 шт . , морква - 1 шт . , цибуля ріпчаста - 1 шт . , перець болгарський - 1 шт . , яйце ( сире ) - 1 шт . , лавровий лист - 3 шт . , зелень кропу - 1 пучок, масло рослинне, перець чорний мелений, сіль - за смаком, вода - 3,5-4 л. Спосіб приготування: Фрикадельки : м'ясо (яловичина , свинина ) пропустити через м'ясорубку , додати яйце, поперчити, посолити і добре перемішати. Сформувати не великі , швидше маленькі, кульки- фрикадельки. Воду довести до кипіння , закладати в неї фрикадельки при постійному кипінні. Дати проваритися при невеликому кипінні хвилини 2-3. Картоплю нарізати маленькими брусочками , закласти в каструлю , додати лавровий лист. Після закипання посолити, зменшити вогонь до малого кипіння . Зажарка : моркву натерти на тертці соломкою, цибулю - дрібними кубиками , обсмажити в олії до золотистого кольору. Варити до готовності картоплі , потім додати зажарку , нарізаний соломкою перець, поварити ще декілька хвилин , після цього посипати дрібно нарізаною зеленню кропу , дати закипіти і зняти з вогню. СМАЧНОГО !
Категорія: перші страви | Додав: Lena (14.03.2012)
Переглядів: 668
| Теги: суп , Фрикадельки
| Рейтинг: 5.0 /1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[
Реєстрація |
Вхід ]