Пт 17.05.2024 19:00 |
Вітаю Вас Гость Головна | Реєстрація | Вхід | RSS |
Афоризми про їжу |
---|
Хотя желудок влияет на наши мысли, люди с самыми лучшими желудками – не самые лучшие мыслители. Вольтер (Мари Франсуа Аруэ)
|
Time Zero |
---|
|
Статистика |
---|
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|
Інформаційний сайт
Україномовний інформаційний сайт
Суп з фрикадельками
Інгредієнти: - Яловичина (м'якоть) - 500 г,
- свинина (м'якоть з жирком) - 500 г,
- картопля 6-7 шт.,
- морква - 1 шт.,
- цибуля ріпчаста - 1 шт.,
- перець болгарський - 1 шт.,
- яйце (сире) - 1 шт.,
- лавровий лист - 3 шт.,
- зелень кропу - 1 пучок,
- масло рослинне,
- перець чорний мелений, сіль - за смаком,
- вода - 3,5-4 л.
Спосіб приготування: Фрикадельки: м'ясо (яловичина, свинина) пропустити через м'ясорубку, додати яйце, поперчити, посолити і добре перемішати. Сформувати не великі, швидше маленькі, кульки-фрикадельки. Воду довести до кипіння, закладати в неї фрикадельки при постійному кипінні. Дати проваритися при невеликому кипінні хвилини 2-3. Картоплю нарізати маленькими брусочками, закласти в каструлю, додати лавровий лист. Після закипання посолити, зменшити вогонь до малого кипіння. Зажарка: моркву натерти на тертці соломкою, цибулю - дрібними кубиками, обсмажити в олії до золотистого кольору. Варити до готовності картоплі, потім додати зажарку, нарізаний соломкою перець, поварити ще декілька хвилин, після цього посипати дрібно нарізаною зеленню кропу, дати закипіти і зняти з вогню. СМАЧНОГО!
|
Категорія: перші страви | Додав: Lena (14.03.2012)
|
Переглядів: 630
| Теги: суп, фрикадельки
| Рейтинг: 5.0/1 |
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі. [ Реєстрація | Вхід ]
|