Пт
17.05.2024
19:00
Форма входу

Афоризми про їжу
Хотя желудок влияет на наши мысли, люди с самыми лучшими желудками – не самые лучшие мыслители. Вольтер (Мари Франсуа Аруэ)
Пошук
Категорії розділу
перші страви [10]
другі страви [10]
десерти [5]
салати [10]
напої [5]
Time Zero
Хмарка тегів
Святкуємо цим днем
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний сайт

Україномовний інформаційний сайт

Головна » Статті » Рецепти » перші страви

Суп з фрикадельками


Інгредієнти:
  • Яловичина (м'якоть) - 500 г,
  • свинина (м'якоть з жирком) - 500 г,
  • картопля 6-7 шт.,
  • морква - 1 шт.,
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.,
  • перець болгарський - 1 шт.,
  • яйце (сире) - 1 шт.,
  • лавровий лист - 3 шт.,
  • зелень кропу - 1 пучок,
  • масло рослинне,
  • перець чорний мелений, сіль - за смаком,
  • вода - 3,5-4 л.

Спосіб приготування:
Фрикадельки: м'ясо (яловичина, свинина) пропустити через м'ясорубку, додати яйце, поперчити, посолити і добре перемішати. Сформувати не великі, швидше маленькі, кульки-фрикадельки.
Воду довести до кипіння, закладати в неї фрикадельки при постійному кипінні. Дати проваритися при невеликому кипінні хвилини 2-3. Картоплю нарізати маленькими брусочками, закласти в каструлю, додати лавровий лист. Після закипання посолити, зменшити вогонь до малого кипіння. Зажарка: моркву натерти на тертці соломкою, цибулю - дрібними кубиками, обсмажити в олії до золотистого кольору.
Варити до готовності картоплі, потім додати зажарку, нарізаний соломкою перець, поварити ще декілька хвилин, після цього посипати дрібно нарізаною зеленню кропу, дати закипіти і зняти з вогню.
СМАЧНОГО!

Категорія: перші страви | Додав: Lena (14.03.2012)
Переглядів: 630 | Теги: суп, фрикадельки | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0



Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]