Вт 21.05.2024 02:27 |
Вітаю Вас Гость Головна | Реєстрація | Вхід | RSS |
Афоризми про їжу |
---|
В молодости есть зубы, но нет мяса, а в старости есть мясо, но нет зубов. Расул Гамэатович Гамзатов |
Time Zero |
---|
|
Статистика |
---|
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|
Інформаційний сайт
Україномовний інформаційний сайт
Суп "Квасолька"
Інгредієнти: - Свинина (можна у поєднанні з копченою грудинкою або салом),
- квасоля,
- цибуля,
- морква,
- томат,
- олія соняшникова,
- сіль,
- перець.
Спосіб приготування: Квасолю вимочити 2-3 години і відварити до готовності. У казанку або на сковороді обсмажити до золотої скоринки м'ясо, додати цибулю і моркву одночасно, смажити до золотого кольору. Потім туди ж покласти томат і прожарити все разом. Після цього долити води і трохи протушкувати, хвилин 5-7. Сюди ж додати квасолю і підлити ще води. Посолити, поперчити і прокип'ятити.
|
Категорія: перші страви | Додав: Lena (14.03.2012)
|
Переглядів: 642
| Теги: суп, Квасолька
| Рейтинг: 5.0/1 |
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі. [ Реєстрація | Вхід ]
|