Вт
21.05.2024
02:27
Форма входу

Афоризми про їжу
В молодости есть зубы, но нет мяса, а в старости есть мясо, но нет зубов. Расул Гамэатович Гамзатов
Пошук
Категорії розділу
перші страви [10]
другі страви [10]
десерти [5]
салати [10]
напої [5]
Time Zero
Хмарка тегів
Святкуємо цим днем
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний сайт

Україномовний інформаційний сайт

Головна » Статті » Рецепти » перші страви

Суп "Квасолька"


Інгредієнти:
  • Свинина (можна у поєднанні з копченою грудинкою або салом),
  • квасоля,
  • цибуля,
  • морква,
  • томат,
  • олія соняшникова,
  • сіль,
  • перець.

Спосіб приготування:
Квасолю вимочити 2-3 години і відварити до готовності. У казанку або на сковороді обсмажити до золотої скоринки м'ясо, додати цибулю і моркву одночасно, смажити до золотого кольору. Потім туди ж покласти томат і прожарити все разом. Після цього долити води і трохи протушкувати, хвилин 5-7. Сюди ж додати квасолю і підлити ще води. Посолити, поперчити і прокип'ятити.



Категорія: перші страви | Додав: Lena (14.03.2012)
Переглядів: 642 | Теги: суп, Квасолька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0



Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]