Нд
29.06.2025
16:46
Форма входу
Афоризми про їжу
Чаще теряют меру в питье, чем в еде. Пифагор
Пошук
Категорії розділу
перші страви [10]
другі страви [10]
десерти [5]
салати [10]
напої [5]
Time Zero
Хмарка тегів
Святкуємо цим днем
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний сайт

Україномовний інформаційний сайт

Головна » Статті » Рецепти » перші страви

Суп "Харчо"


Інгредієнти:                                                                                                        
  • м'ясо для бульйону,
  • 10 столових ложок рису,
  • 2 цибулини,
  • 10 чайних ложок томатної пасти,
  • 4 зубчики часнику.
  • червоний перець,
  • сіль,
  • спеції і зелень
Спосіб приготування:
Варимо м'ясний бульйон (близько 3,5 літра). Відварне м'ясо порізати на шматочки. Промитий рис покласти в бульйон. 2 цибулини дрібно порізати і підсмажити на олії, додати томатну пасту. Рис проварити, додати цибулю з томатом і варити до готовності. 4 зубчики часнику посікти та покласти в суп, заправити сіллю, спеціями і зеленню, трохи червоного перцю.



Категорія: перші страви | Додав: Lena (18.03.2012)
Переглядів: 581 | Теги: харчо, суп | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0



Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]