Нд 29.06.2025 16:46 |
Вітаю Вас Гость Головна | Реєстрація | Вхід | RSS |
Афоризми про їжу |
---|
Чаще теряют меру в питье, чем в еде. Пифагор |
Time Zero |
---|
 |
Статистика |
---|
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|
Інформаційний сайт
Україномовний інформаційний сайт
Суп "Харчо"

Інгредієнти:
- м'ясо для бульйону,
- 10 столових ложок рису,
- 2 цибулини,
- 10 чайних ложок томатної пасти,
- 4 зубчики часнику.
- червоний перець,
- сіль,
- спеції і зелень
Спосіб приготування: Варимо м'ясний бульйон (близько 3,5 літра). Відварне м'ясо порізати на шматочки. Промитий рис покласти в бульйон. 2 цибулини дрібно порізати і підсмажити на олії, додати томатну пасту. Рис проварити, додати цибулю з томатом і варити до готовності. 4 зубчики часнику посікти та покласти в суп, заправити сіллю, спеціями і зеленню, трохи червоного перцю.
|
Категорія: перші страви | Додав: Lena (18.03.2012)
|
Переглядів: 581
| Теги: харчо, суп
| Рейтинг: 5.0/1 |
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі. [ Реєстрація | Вхід ]
|