Пт
17.05.2024
18:56
Форма входу

Афоризми про їжу
Человеку, спросившему, в какое время следует завтракать, Диоген ответил: "Если ты богат, то когда захочешь, если беден, то когда сможешь." Диоген
Пошук
Категорії розділу
перші страви [10]
другі страви [10]
десерти [5]
салати [10]
напої [5]
Time Zero
Хмарка тегів
Святкуємо цим днем
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний сайт

Україномовний інформаційний сайт

Головна » Статті » Рецепти » перші страви

Суп-локшина з куркою «По-домашньому»


Інгредієнти:
  • 1 куряче філе грудки,
  • 1 морква,
  • 1 цибулина,
  • 1,5 літр курячого бульйону,
  • 1 яйце,
  • 100-150 г борошна,
  • 4 ст. ложки соняшникової олії,
  • перець,
  • 2 лаврових листа,
  • сіль.

Приготування:
Для приготування локшини, потрібно розбити яйце в миску. Посолити, додати 20 мл. води і добре збити, додати борошно. Замісити дуже круте тісто. Розкачати дуже тонкий пласт і залишити на 20-30 хвилин на столі. Куряче філе і дрібно нарізану цибулину обсмажити на олії до напівготовності. Перекласти в каструлю, додати моркву, натерту на тертці і половину бульйону.
Поставити на вогонь і томити 20 хвилин під кришкою, додати лавровий лист. Гострим ножем розрізати тісто на тонкі смужки, локшина готова. Додати локшину і бульйон, варити ще 10-12 хвилин. При подачі розлити в глибокі тарілки і посипати дрібно нарубаним кропом. Приємного апетиту!
Категорія: перші страви | Додав: Lena (17.03.2012)
Переглядів: 894 | Теги: локшина, суп, Курка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0



Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]