Пт 17.05.2024 18:56 |
Вітаю Вас Гость Головна | Реєстрація | Вхід | RSS |
Афоризми про їжу |
---|
Человеку, спросившему, в какое время следует завтракать, Диоген ответил: "Если ты богат, то когда захочешь, если беден, то когда сможешь." Диоген |
Time Zero |
---|
|
Статистика |
---|
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|
Інформаційний сайт
Україномовний інформаційний сайт
Суп-локшина з куркою «По-домашньому»
Інгредієнти: - 1 куряче філе грудки,
- 1 морква,
- 1 цибулина,
- 1,5 літр курячого бульйону,
- 1 яйце,
- 100-150 г борошна,
- 4 ст. ложки соняшникової олії,
- перець,
- 2 лаврових листа,
- сіль.
Приготування: Для приготування локшини, потрібно розбити яйце в миску. Посолити, додати 20 мл. води і добре збити, додати борошно. Замісити дуже круте тісто. Розкачати дуже тонкий пласт і залишити на 20-30 хвилин на столі. Куряче філе і дрібно нарізану цибулину обсмажити на олії до напівготовності. Перекласти в каструлю, додати моркву, натерту на тертці і половину бульйону. Поставити на вогонь і томити 20 хвилин під кришкою, додати лавровий лист. Гострим ножем розрізати тісто на тонкі смужки, локшина готова. Додати локшину і бульйон, варити ще 10-12 хвилин. При подачі розлити в глибокі тарілки і посипати дрібно нарубаним кропом. Приємного апетиту!
|
Категорія: перші страви | Додав: Lena (17.03.2012)
|
Переглядів: 894
| Теги: локшина, суп, Курка
| Рейтинг: 5.0/1 |
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі. [ Реєстрація | Вхід ]
|