Нд 29.06.2025 22:05
Вітаю Вас Гость Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Афоризми про їжу Хотя я вовсе не считаю, что мы должны есть говядину без горчицы, я совершенно убежден, что в наши дни существует куда более серьезная опасность: желание съесть горчицу без говядины. Гилберт Кит Честертон
Time Zero
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Інформаційний сайт
Україномовний інформаційний сайт
Суп-локшина з куркою «По-домашньому»
Інгредієнти : 1 куряче філе грудки, 1 морква, 1 цибулина, 1,5 літр курячого бульйону, 1 яйце, 100-150 г борошна, 4 ст . ложки соняшникової олії, перець, 2 лаврових листа, сіль. Приготування : Для приготування локшини , потрібно розбити яйце в миску. Посолити , додати 20 мл. води і добре збити, додати борошно. Замісити дуже круте тісто. Розкачати дуже тонкий пласт і залишити на 20-30 хвилин на столі. Куряче філе і дрібно нарізану цибулину обсмажити на олії до напівготовності. Перекласти в каструлю , додати моркву, натерту на тертці і половину бульйону. Поставити на вогонь і томити 20 хвилин під кришкою, додати лавровий лист. Гострим ножем розрізати тісто на тонкі смужки, локшина готова. Додати локшину і бульйон , варити ще 10-12 хвилин. При подачі розлити в глибокі тарілки і посипати дрібно нарубаним кропом. Приємного апетиту !
Категорія: перші страви | Додав: Lena (17.03.2012)
Переглядів: 928
| Теги: локшина , суп , Курка
| Рейтинг: 5.0 /1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[
Реєстрація |
Вхід ]