Вт
21.05.2024
01:17
Форма входу

Афоризми про їжу
Лучше есть много, но часто. Неизвестный автор
Пошук
Категорії розділу
перші страви [10]
другі страви [10]
десерти [5]
салати [10]
напої [5]
Time Zero
Хмарка тегів
Святкуємо цим днем
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний сайт

Україномовний інформаційний сайт

Головна » Статті » Рецепти » перші страви

Солянка


Інгредієнти:
  • 6-7 видів м'ясних продуктів (грудинка копчена, ковбаса і т.д.)
  • огірки солоні + розсіл
  • цибуля
  • томатна паста
  • оливки
  • лимон
  • сметана


Спосіб приготування:
Рецепт солянки - дуже смачної, збірної. Каструлю з водою на вогонь, у воду склянку розсолу. В цей час дрібно нарізаємо огірки і кидаємо у воду. Ріжемо ковбаску, мяско копчене, грудку копчену можна смужками і теж в воду. Тепер дрібно ріжемо цибулю і обсмажуємо, потім кидаємо томатну пасту. Трохи потушили та в каструлю, нехай настоюється. Перед подачею в тарілку кладемо оливку, скибку лимона, сметану і наливаємо солянку. Найцікавіше, що чим частіше розігрівати, тим смачніше.

Категорія: перші страви | Додав: Lena (14.03.2012)
Переглядів: 614 | Теги: солянка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0



Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]