Вт 21.05.2024 01:17 |
Вітаю Вас Гость Головна | Реєстрація | Вхід | RSS |
Афоризми про їжу |
---|
Лучше есть много, но часто. Неизвестный автор |
Time Zero |
---|
|
Статистика |
---|
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|
Інформаційний сайт
Україномовний інформаційний сайт
Солянка
Інгредієнти: - 6-7 видів м'ясних продуктів (грудинка копчена, ковбаса і т.д.)
- огірки солоні + розсіл
- цибуля
- томатна паста
- оливки
- лимон
- сметана
Спосіб приготування: Рецепт солянки - дуже смачної, збірної. Каструлю з водою на вогонь, у воду склянку розсолу. В цей час дрібно нарізаємо огірки і кидаємо у воду. Ріжемо ковбаску, мяско копчене, грудку копчену можна смужками і теж в воду. Тепер дрібно ріжемо цибулю і обсмажуємо, потім кидаємо томатну пасту. Трохи потушили та в каструлю, нехай настоюється. Перед подачею в тарілку кладемо оливку, скибку лимона, сметану і наливаємо солянку. Найцікавіше, що чим частіше розігрівати, тим смачніше.
|
Категорія: перші страви | Додав: Lena (14.03.2012)
|
Переглядів: 614
| Теги: солянка
| Рейтинг: 5.0/1 |
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі. [ Реєстрація | Вхід ]
|