Пт 17.05.2024 14:15 |
Вітаю Вас Гость Головна | Реєстрація | Вхід | RSS |
Афоризми про їжу |
---|
Гурман, который думает о калориях, все равно что блудодей, посматривающий на часы. Джеймс Бирд |
Time Zero |
---|
|
Статистика |
---|
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|
Інформаційний сайт
Україномовний інформаційний сайт
Щи з квашеної капусти з картоплею
Інгредієнти: - Свинина на кістці - 800-1000 г,
- капуста квашена (соломкою) - 700-750 г,
- картопля - 5-6 шт.,
- морква - 1-2 шт.,
- цибуля ріпчаста - 2 шт.,
- часник - 4-5 часточок,
- жир (тваринний або рослинний) - 40-50 г,
- сіль - за смаком,
- сметана,
- зелень кропу,
- вода - 3,5-4 л.
Спосіб приготування: Зварити м'ясний бульйон, м'ясо зняти з кістки, нарізати кубиками і опустити в бульйон. Моркву нарізати тонкою соломкою, цибулю - дрібними кубиками, потім смажити разом на жиру до золотистого кольору цибулі. Капусту промити холодною водою, відкинути на друшляк, дати стекти. У киплячий бульйон покласти картоплю, нарізану не великими брусочками, довести до кипіння, посолити, зменшити вогонь і варити до напівготовності. Потім додати зажарку з моркви і цибулі та капусту. Варити до готовності картоплі, зняти з вогню, заправити подрібненим часником. Дати настоятися, накривши кришкою, хвилин 30. Посипати дрібно подрібненою зеленню кропу. Подавати зі сметаною. СМАЧНОГО!
|
Категорія: перші страви | Додав: Lena (14.03.2012)
|
Переглядів: 603
| Теги: щи, картопля, квашена капуста
| Рейтинг: 5.0/1 |
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі. [ Реєстрація | Вхід ]
|