Пт
17.05.2024
14:15
Форма входу

Афоризми про їжу
Гурман, который думает о калориях, все равно что блудодей, посматривающий на часы. Джеймс Бирд
Пошук
Категорії розділу
перші страви [10]
другі страви [10]
десерти [5]
салати [10]
напої [5]
Time Zero
Хмарка тегів
Святкуємо цим днем
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний сайт

Україномовний інформаційний сайт

Головна » Статті » Рецепти » перші страви

Щи з квашеної капусти з картоплею


Інгредієнти:
  • Свинина на кістці - 800-1000 г,
  • капуста квашена (соломкою) - 700-750 г,
  • картопля - 5-6 шт.,
  • морква - 1-2 шт.,
  • цибуля ріпчаста - 2 шт.,
  • часник - 4-5 часточок,
  • жир (тваринний або рослинний) - 40-50 г,
  • сіль - за смаком,
  • сметана,
  • зелень кропу,
  • вода - 3,5-4 л.




Спосіб приготування:
Зварити м'ясний бульйон, м'ясо зняти з кістки, нарізати кубиками і опустити в бульйон.
Моркву нарізати тонкою соломкою, цибулю - дрібними кубиками, потім смажити разом на жиру до золотистого кольору цибулі. Капусту промити холодною водою, відкинути на друшляк, дати стекти. У киплячий бульйон покласти картоплю, нарізану не великими брусочками, довести до кипіння, посолити, зменшити вогонь і варити до напівготовності. Потім додати зажарку з моркви і цибулі та капусту. Варити до готовності картоплі, зняти з вогню, заправити подрібненим часником. Дати настоятися, накривши кришкою, хвилин 30. Посипати дрібно подрібненою зеленню кропу. Подавати зі сметаною. СМАЧНОГО!

Категорія: перші страви | Додав: Lena (14.03.2012)
Переглядів: 603 | Теги: щи, картопля, квашена капуста | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0



Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]