Нд 29.06.2025 16:19 |
Вітаю Вас Гость Головна | Реєстрація | Вхід | RSS |
Афоризми про їжу |
---|
Лучше вареное яйцо в мирную пору, чем жареный бык в войну. Лион Фейхтвангер |
Time Zero |
---|
 |
Статистика |
---|
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|
Інформаційний сайт
Україномовний інформаційний сайт
Окрошка

Інгредієнти: - На 2 літри квасу:
- 200г вареної ковбаси або курячої грудинки,
- 3 великі картоплини,
- 3-4 яйця,
- 3 середніх огірка
- 1/2 пучка зеленої цибулі
- зелень петрушки і кропу,
- сметана 3 ст.л.
Спосіб приготування: Картоплю відварити в мундирах, остудити, почистити і порізати дрібними кубиками. Огірки помити, якщо шкірка груба, то зчистити її, якщо ж огірочки молоденькі, то порізати їх зі шкіркою дрібними кубиками. Ковбасу або відварену курячу грудку порізати кубиками. Яйця відварити круто, почистити, розрізати навпіл і вийняти жовтки. Білки порізати кубиками, жовтки розім'яти і розтерти зі сметаною. Додати пару ложок квасу і ретельно розмішати. Вилити цю суміш в порізані інгредієнти і все добре перемішати. Додати порізану зелену цибулю і посічену зелень, залити квасом, перемішати. Досолити за смаком. Якщо квас не солодкий - трохи підсолодити (1-2 ст.л. цукру).
|
Категорія: перші страви | Додав: Lena (19.03.2012)
|
Переглядів: 547
| Теги: Окрошка
| Рейтинг: 5.0/1 |
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі. [ Реєстрація | Вхід ]
|