Нд
29.06.2025
16:19
Форма входу
Афоризми про їжу
Лучше вареное яйцо в мирную пору, чем жареный бык в войну. Лион Фейхтвангер
Пошук
Категорії розділу
перші страви [10]
другі страви [10]
десерти [5]
салати [10]
напої [5]
Time Zero
Хмарка тегів
Святкуємо цим днем
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний сайт

Україномовний інформаційний сайт

Головна » Статті » Рецепти » перші страви

Окрошка


Інгредієнти:
  • На 2 літри квасу:
  • 200г вареної ковбаси або курячої грудинки,
  • 3 великі картоплини,
  • 3-4 яйця,
  • 3 середніх огірка
  • 1/2 пучка зеленої цибулі
  • зелень петрушки і кропу,
  • сметана 3 ст.л.
Спосіб приготування:
Картоплю відварити в мундирах, остудити, почистити і порізати дрібними кубиками. Огірки помити, якщо шкірка груба, то зчистити її, якщо ж огірочки молоденькі, то порізати їх зі шкіркою дрібними кубиками. Ковбасу або відварену курячу грудку порізати кубиками. Яйця відварити круто, почистити, розрізати навпіл і вийняти жовтки. Білки порізати кубиками, жовтки розім'яти і розтерти зі сметаною. Додати пару ложок квасу і ретельно розмішати. Вилити цю суміш в порізані інгредієнти і все добре перемішати. Додати порізану зелену цибулю і посічену зелень, залити квасом, перемішати. Досолити за смаком. Якщо квас не солодкий - трохи підсолодити (1-2 ст.л. цукру).
Категорія: перші страви | Додав: Lena (19.03.2012)
Переглядів: 547 | Теги: Окрошка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0



Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]