Пн
20.05.2024
23:54
Форма входу

Афоризми про їжу
Забегаловка: место, куда каждый вечер ходят последний раз в жизни. Юлиан Тувим
Пошук
Категорії розділу
перші страви [10]
другі страви [10]
десерти [5]
салати [10]
напої [5]
Time Zero
Хмарка тегів
Святкуємо цим днем
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний сайт

Україномовний інформаційний сайт

Головна » Статті » Рецепти » перші страви

Ковбасний суп


Інгредієнти:
  • Ковбаса варена - 200г,
  • Мисливські ковбаски - 200г,
  • Сервелат - 200г,
  • Картопля - 500г,
  • Морква - 2 шт.,
  • Цибуля - 2 шт.,
  • яйце,
  • перець - горошок,
  • лаврове листя.

Спосіб приготування:
Спочатку необхідно зробити піджарку з цибулі та моркви. Потім потрібно перекласти піджарку в каструлю і залити водою (1,5 літра). Порізати середніми кубиками картоплю та покласти в каструлю. Тим часом слід нарізати кубиками 3 види ковбаси. Коли буде видно, що картопля майже зварилася, потрібно викласти в каструлю ковбасу і спеції (варити 7 хвилин). За 3 хвилини до готовності збити вилочкою яйце і тонкою цівкою влити в суп. Все перемішати. Приємного апетиту!

Категорія: перші страви | Додав: Lena (14.03.2012)
Переглядів: 578 | Теги: суп, ковбаса | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0



Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]