Пн 20.05.2024 23:54 |
Вітаю Вас Гость Головна | Реєстрація | Вхід | RSS |
Афоризми про їжу |
---|
Забегаловка: место, куда каждый вечер ходят последний раз в жизни. Юлиан Тувим |
Time Zero |
---|
|
Статистика |
---|
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|
Інформаційний сайт
Україномовний інформаційний сайт
Ковбасний суп
Інгредієнти: - Ковбаса варена - 200г,
- Мисливські ковбаски - 200г,
- Сервелат - 200г,
- Картопля - 500г,
- Морква - 2 шт.,
- Цибуля - 2 шт.,
- яйце,
- перець - горошок,
- лаврове листя.
Спосіб приготування: Спочатку необхідно зробити піджарку з цибулі та моркви. Потім потрібно перекласти піджарку в каструлю і залити водою (1,5 літра). Порізати середніми кубиками картоплю та покласти в каструлю. Тим часом слід нарізати кубиками 3 види ковбаси. Коли буде видно, що картопля майже зварилася, потрібно викласти в каструлю ковбасу і спеції (варити 7 хвилин). За 3 хвилини до готовності збити вилочкою яйце і тонкою цівкою влити в суп. Все перемішати. Приємного апетиту!
|
Категорія: перші страви | Додав: Lena (14.03.2012)
|
Переглядів: 578
| Теги: суп, ковбаса
| Рейтинг: 5.0/1 |
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі. [ Реєстрація | Вхід ]
|