Пт 17.05.2024 19:28
Вітаю Вас Гость Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Афоризми про їжу Хотя я вовсе не считаю, что мы должны есть говядину без горчицы, я совершенно убежден, что в наши дни существует куда более серьезная опасность: желание съесть горчицу без говядины. Гилберт Кит Честертон
Time Zero
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Інформаційний сайт
Україномовний інформаційний сайт
Борщ «Домашній»
Інгредієнти : 1 кісточка з м'ясом ( свинина ), 2 цибулини, 1 морква, 1 буряк, 2 помідори, 2-3 картоплини, 300 г білокачанної капусти, 2 зубчики часнику, зелень кропу, 2 ст . л. сметани, соняшникова олія, сіль, перець. Приготування : У каструлю покласти кісточку і цілу очищену цибулину. Налити холодної води і поставити варитися. Не забути зняти піну. Варити 3-4 години на повільному вогні. Витягнути кісточку і цибулину. Цибулю викинути. Картоплю, буряк , моркву , часник і цибулю почистити. У киплячий бульйон додати нарізану картоплю кубиками . Моркву та буряк потерти на крупній тертці , половину моркви і буряка додати в бульйон. Розігріти олію на сковороді, обсмажити дрібно нашатковану цибулину , моркву та буряк, що залишились. Обсмажити до готовності та д одати в бульйон. Порізати помідори, нашаткувати капусту і додати в суп . Дрібно нашаткувати часник і зелень. Коли все буде тушитися додати часник і зелень. Поставити на маленький вогонь і томити до готовності. Посолити . Перед подачею розлити в тарілочки і додати ложку сметани.
Категорія: перші страви | Додав: Lena (17.03.2012)
Переглядів: 606
| Теги: борщ , «Домашній»
| Рейтинг: 5.0 /1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[
Реєстрація |
Вхід ]