Пт
17.05.2024
19:28
Форма входу

Афоризми про їжу
Хотя я вовсе не считаю, что мы должны есть говядину без горчицы, я совершенно убежден, что в наши дни существует куда более серьезная опасность: желание съесть горчицу без говядины. Гилберт Кит Честертон
Пошук
Категорії розділу
перші страви [10]
другі страви [10]
десерти [5]
салати [10]
напої [5]
Time Zero
Хмарка тегів
Святкуємо цим днем
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний сайт

Україномовний інформаційний сайт

Головна » Статті » Рецепти » перші страви

Борщ «Домашній»


Інгредієнти:
  • 1 кісточка з м'ясом (свинина),
  • 2 цибулини,
  • 1 морква,
  • 1 буряк,
  • 2 помідори,
  • 2-3 картоплини,
  • 300 г білокачанної капусти,
  • 2 зубчики часнику,
  • зелень кропу,
  • 2 ст. л. сметани,
  • соняшникова олія,
  • сіль,
  • перець.

Приготування:
У каструлю покласти кісточку і цілу очищену цибулину. Налити холодної води і поставити варитися. Не забути зняти піну. Варити 3-4 години на повільному вогні. Витягнути кісточку і цибулину. Цибулю викинути. Картоплю, буряк, моркву, часник і цибулю почистити. У киплячий бульйон додати нарізану картоплю кубиками. Моркву та буряк потерти на крупній тертці, половину моркви і буряка додати в бульйон. Розігріти олію на сковороді, обсмажити дрібно нашатковану цибулину, моркву та буряк, що залишились. Обсмажити до готовності та додати в бульйон. Порізати помідори, нашаткувати капусту і додати в суп. Дрібно нашаткувати часник і зелень. Коли все буде тушитися додати часник і зелень. Поставити на маленький вогонь і томити до готовності. Посолити. Перед подачею розлити в тарілочки і додати ложку сметани.
Категорія: перші страви | Додав: Lena (17.03.2012)
Переглядів: 606 | Теги: борщ, «Домашній» | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0



Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]