Пт 17.05.2024 15:54 |
Вітаю Вас Гость Головна | Реєстрація | Вхід | RSS |
Афоризми про їжу |
---|
Еда - существенная часть сбалансированной диеты. Фран Лебовиц
|
Time Zero |
---|
|
Статистика |
---|
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|
Інформаційний сайт
Україномовний інформаційний сайт
Жюльєн з курки і грибами
Ингредиенты:- Інгредієнти для 5 великих порцій:
- Куряче філе - 500 г,
- Печериці - 600 г,
- Цибуля ріпчаста - 4шт,
- Вершки 15% жирності - 500 мл,
- 300 г твердого сиру,
- Крохмаль - 2 ст.л. без гірки,
- Холодна вода - 100 мл,
- Рослинна олія для смаження,
- Сіль, чорний перець за смаком.
Спосіб приготування: Курку відварити, порізати смужками, обсмажити до легкої рум'яності (якщо не солили при варінні, то підсолити).Печериці порізати на тонкі пластинки і випарувати з них на сковороді воду, посолити, дати трохи підрум'янитися, але не пересушити, щоб гриби залишилися соковитими. Окремо обсмажити цибулю, нарізану теж тонкими пластинами, посолити. В кокотницю (якщо немає, то можна у форму для випікання) викладаємо шарами: курка, цибуля, гриби. Приготувати соус. У воді розвести крохмаль і тонкою цівкою, помішуючи, влити в киплячі вершки, варити на повільному вогні до загустання (консистенція типу рідкий кисіль). Коли загусне, зняти з вогню, додати сіль і перець за смаком та половину натертого на дрібній тертці сиру. Ретельно розмішати, полити соусом курку, цибулю та гриби так, щоб злегка покрився верхній шар. Сиром, що залишився посипати зверху і відправити в духовку при температурі 220° на 5-7хв, поки сир не почне підрум'янюватися.
|
Категорія: другі страви | Додав: Lena (19.03.2012)
|
Переглядів: 734
| Теги: гриби, Курка, Жюльєн
| Рейтинг: 5.0/1 |
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі. [ Реєстрація | Вхід ]
|