Вт
21.05.2024
09:02
Форма входу

Афоризми про їжу
Нужно есть, чтобы жить, а не жить, чтобы есть. Сократ
Пошук
Категорії розділу
перші страви [10]
другі страви [10]
десерти [5]
салати [10]
напої [5]
Time Zero
Хмарка тегів
Святкуємо цим днем
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний сайт

Україномовний інформаційний сайт

Головна » Статті » Рецепти » другі страви

Рулетики з курячого філе


Інгредієнти:
  • куряче філе - 1 шт.
  • гриби (наприклад шампіньйони) - 3-4 шт.
  • морква - 1 шт.
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • сіль
  • перець
  • рослинне масло

Приготування:
Куряче філе вимити і розрізати уздовж (по товщині) на кілька пластин, як на відбивні. Посолити, поперчити і злегка відбити.
Цибулю нарізати дрібно або півкільцями, обсмажити на рослинному маслі. Гриби нарізати пластинками і теж обсмажити, можна разом з цибулею, і трохи потушкувати. Моркву нарізати тонкими брусочками на всю довжину морквини, обсмажити і тушкувати до готовності. На підготовлені відбивні з курячого філе викладаємо гриби, потім цибулю і моркву. Скручуємо м'ясо в рулет (уздовж морквини) і отриману "ковбаску" перев'язуємо ниткою, але так, щоб потім її можна було легко видалити. Обсмажуємо отримані м'ясні рулетики на рослинному маслі до золотистого кольору, а потім 5хв тушкуємо залежності від м'яса), доливши трохи води і накривши сковороду кришкою. Готові рулетики з курячого філе звільнити від нитки і порізати на шматочки. Приємного апетиту!!!

Категорія: другі страви | Додав: Lena (20.03.2012)
Переглядів: 2495 | Теги: рулетики, куряче філе | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 0



Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]