Нд 29.06.2025 13:48 |
Вітаю Вас Гость Головна | Реєстрація | Вхід | RSS |
Афоризми про їжу |
---|
Женщины едят за разговорами, мужчины разговаривают за едой. Малькольм де Шазаль |
Time Zero |
---|
 |
Статистика |
---|
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|
Інформаційний сайт
Україномовний інформаційний сайт
Рулетики з курячого філе

Інгредієнти:
- куряче філе - 1 шт.
- гриби (наприклад шампіньйони) - 3-4 шт.
- морква - 1 шт.
- цибуля ріпчаста - 1 шт.
- сіль
- перець
- рослинне масло
Приготування: Куряче філе вимити і розрізати уздовж (по товщині) на кілька пластин, як на відбивні. Посолити, поперчити і злегка відбити. Цибулю нарізати дрібно або півкільцями, обсмажити на рослинному маслі. Гриби нарізати пластинками і теж обсмажити, можна разом з цибулею, і трохи потушкувати. Моркву нарізати тонкими брусочками на всю довжину морквини, обсмажити і тушкувати до готовності. На підготовлені відбивні з курячого філе викладаємо гриби, потім цибулю і моркву. Скручуємо м'ясо в рулет (уздовж морквини) і отриману "ковбаску" перев'язуємо ниткою, але так, щоб потім її можна було легко видалити. Обсмажуємо отримані м'ясні рулетики на рослинному маслі до золотистого кольору, а потім 5хв тушкуємо (в залежності від м'яса), доливши трохи води і накривши сковороду кришкою. Готові рулетики з курячого філе звільнити від нитки і порізати на шматочки. Приємного апетиту!!!
|
Категорія: другі страви | Додав: Lena (20.03.2012)
|
Переглядів: 2537
| Теги: Рулетики, куряче філе
| Рейтинг: 4.7/3 |
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі. [ Реєстрація | Вхід ]
|