Вт 21.05.2024 09:17 |
Вітаю Вас Гость Головна | Реєстрація | Вхід | RSS |
Афоризми про їжу |
---|
Много есть вредно, а мало - скучно. А. Карабчиевский |
Time Zero |
---|
|
Статистика |
---|
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|
Інформаційний сайт
Україномовний інформаційний сайт
Риба в вершках з овочами і грибами
Інгредієнти:
- риба (типу пеленгас, де мало кісток) - 1 кг
- морква - 1-2 шт.
- ріпчаста цибуля - 1-2 шт.
- гриби ( шампіньйони) - 200-300 г
- стручкова квасоля (морожена) - 200-300 г
- вершки або сметана - 0,5 ст.
- сухе біле вино - 0,5 ст.
- мука - 1-2 ст.л.
- рослинне масло
- сіль, перець
Спосіб приготування: Очищену рибу нарізати невеликими шматками, посолити, поперчити і обкачати в борошні. Обсмажити шматки риби на рослинній олії на попередньо розігрітій сковороді, відкласти в сторону. Гриби розрізати на половинки або четвертинки, якщо гриби маленькі - залишити цілими. Обсмажити гриби в невеликій кількості рослинного масла. Цибулю порізати на часточки, моркву крупно нарізати. Обсмажити цибулю на рослинній олії до прозорості. Додати моркву, злегка обсмажити і тушкувати 5-7 хвилин. Потім додати стручкову квасолю, не розморожуючи. Можна також додати зелений горошок. Посолити, поперчити, накрити кришкою і тушкувати до м'якості овочів. З'єднати овочі з грибами. Влити сухе вино, а потім - вершки або сметану. Для того, щоб соус став густішим - додати 1-2 ст.л. борошна, ретельно перемішати і тушкувати 1-2 хвилини. Додати в соус з овочами і грибами обсмажену рибу, полити її соусом, накрити кришкою і потушкувати 3-5 хвилин. Риба готова. смачного
|
Категорія: другі страви | Додав: Lena (19.03.2012)
|
Переглядів: 699
| Теги: гриби, Риба, овочі
| Рейтинг: 5.0/1 |
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі. [ Реєстрація | Вхід ]
|