Вт
21.05.2024
09:17
Форма входу

Афоризми про їжу
Много есть вредно, а мало - скучно. А. Карабчиевский
Пошук
Категорії розділу
перші страви [10]
другі страви [10]
десерти [5]
салати [10]
напої [5]
Time Zero
Хмарка тегів
Святкуємо цим днем
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний сайт

Україномовний інформаційний сайт

Головна » Статті » Рецепти » другі страви

Риба в вершках з овочами і грибами


Інгредієнти:
  • риба (типу пеленгас, де мало кісток) - 1 кг
  • морква - 1-2 шт.
  • ріпчаста цибуля - 1-2 шт.
  • гриби ( шампіньйони) - 200-300 г
  • стручкова квасоля (морожена) - 200-300 г
  • вершки або сметана - 0,5 ст.
  • сухе біле вино - 0,5 ст.
  • мука - 1-2 ст.л.
  • рослинне масло
  • сіль, перець


Спосіб приготування:
Очищену рибу нарізати невеликими шматками, посолити, поперчити і обкачати в борошні. Обсмажити шматки риби на рослинній олії на попередньо розігрітій сковороді, відкласти в сторону. Гриби розрізати на половинки або четвертинки, якщо гриби маленькі - залишити цілими. Обсмажити гриби в невеликій кількості рослинного масла. Цибулю порізати на часточки, моркву крупно нарізати. Обсмажити цибулю на рослинній олії до прозорості. Додати моркву, злегка обсмажити і тушкувати 5-7 хвилин. Потім додати стручкову квасолю, не розморожуючи. Можна також додати зелений горошок. Посолити, поперчити, накрити кришкою і тушкувати до м'якості овочів. З'єднати овочі з грибами. Влити сухе вино, а потім - вершки або сметану. Для того, щоб соус став густішим - додати 1-2 ст.л. борошна, ретельно перемішати і тушкувати 1-2 хвилини. Додати в соус з овочами і грибами обсмажену рибу, полити її соусом, накрити кришкою і потушкувати 3-5 хвилин. Риба готова. смачного
Категорія: другі страви | Додав: Lena (19.03.2012)
Переглядів: 699 | Теги: гриби, Риба, овочі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0



Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]