Вт 21.05.2024 01:08 |
Вітаю Вас Гость Головна | Реєстрація | Вхід | RSS |
Афоризми про їжу |
---|
Много есть вредно, а мало - скучно. А. Карабчиевский |
Time Zero |
---|
|
Статистика |
---|
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|
Інформаційний сайт
Україномовний інформаційний сайт
Лазанья з беконом, грибами і печінкою
Інгредієнти:
- 10 пластин лазаньї,
- 50 г тонких скибочок бекону,
- (20) г курячої печінки,
- яловичий фарш (можна використовувати змішаний фарш),
- 100 г печериць, нарізаних скибочками,
- 1 або 2ст.л. масла (маргарину),
- чорний перець,
- сіль,
- а також червоне вино або бульйон в кількості 50-200 мл,
- сирний соус,
- 100 г сиру (тертого).
Спосіб приготування: Обсмажте бекон, печінку і шампіньйони в маслі в низькій широкій каструлі або на сковороді. Покладіть туди м'ясний фарш і також обсмажуйте його до готовності. Приправте сіллю, перцем і шавлією. Розбавте бульйоном або вином. Викладіть шарами пластини лазаньї з сумішшю з фаршу і сирним соусом. Посипте зверху тертим сиром. Запікайте при температурі 250º 15 хвилин.
|
Категорія: другі страви | Додав: Lena (19.03.2012)
|
Переглядів: 2225
| Теги: гриби, лазанья, бекон, печінка
| Рейтинг: 5.0/1 |
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі. [ Реєстрація | Вхід ]
|