Вт
21.05.2024
01:08
Форма входу

Афоризми про їжу
Много есть вредно, а мало - скучно. А. Карабчиевский
Пошук
Категорії розділу
перші страви [10]
другі страви [10]
десерти [5]
салати [10]
напої [5]
Time Zero
Хмарка тегів
Святкуємо цим днем
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний сайт

Україномовний інформаційний сайт

Головна » Статті » Рецепти » другі страви

Лазанья з беконом, грибами і печінкою

Інгредієнти:
  • 10 пластин лазаньї,
  • 50 г тонких скибочок бекону,
  • (20) г курячої печінки,
  • яловичий фарш (можна використовувати змішаний фарш),
  • 100 г печериць, нарізаних скибочками,
  • 1 або 2ст.л. масла (маргарину),
  • чорний перець,
  • сіль,
  • а також червоне вино або бульйон в кількості 50-200 мл,
  • сирний соус,
  • 100 г сиру (тертого).
Спосіб приготування:
Обсмажте бекон, печінку і шампіньйони в маслі в низькій широкій каструлі або на сковороді. Покладіть туди м'ясний фарш і також обсмажуйте його до готовності. Приправте сіллю, перцем і шавлією. Розбавте бульйоном або вином. Викладіть шарами пластини лазаньї з сумішшю з фаршу і сирним соусом. Посипте зверху тертим сиром. Запікайте при температурі 250º 15 хвилин.
Категорія: другі страви | Додав: Lena (19.03.2012)
Переглядів: 2225 | Теги: гриби, лазанья, бекон, печінка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0



Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]