Пт
17.05.2024
17:34
Форма входу

Афоризми про їжу
Лучше веселым скушать супа, чем сердитым выпить вина. Китайская пословица
Пошук
Категорії розділу
перші страви [10]
другі страви [10]
десерти [5]
салати [10]
напої [5]
Time Zero
Хмарка тегів
Святкуємо цим днем
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний сайт

Україномовний інформаційний сайт

Головна » Статті » Рецепти » другі страви

Конвертики з м'ясом і овочами


Інгредієнти:
  • Упаковка листкового тіста,
  • 500г фаршу (будь-якого, м'ясного, курячого і т.п.),
  • 1 велика цибулина,
  • 2 болгарських перця,
  • 3-4 помідора,
  • 250г сиру,
  • перець чорний, червоний мелений.
  • будь-яка зелень.

Спосіб приготування:
Обсмажуємо фарш з нарізаною цибулею, додаємо сіль, перець. Перець нарізаємо кубиками, помідори кружечками, сир тремо на крупній тертці. Зелень дрібно січемо. Беремо тісто, розкачуємо його на прямокутники, розміром десь з пів сторінки А4. Ближче до нижнього краю кладемо ложку смаженого фаршу, приправляємо перцем, потім пару кілець помідора і сир. Все це накриваємо верхньою половиною і защипуємо. Для надійності і збереження соку загинаємо край до середини і придавлюємо виделкою! Викладаємо всі отримані конвертики на форму для випікання і ставимо в духовку. Температуру випікання дивимося на упаковці з під тіста, зазвичай це 170º. Запікаємо до утворення золотистої скоринки. Подаємо зі сметаною!

Категорія: другі страви | Додав: Lena (19.03.2012)
Переглядів: 703 | Теги: Конвертики, овочі, м'ясо | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0



Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]