Спосіб приготування:
Обсмажуємо фарш з нарізаною цибулею, додаємо сіль, перець. Перець нарізаємо кубиками, помідори кружечками, сир тремо на крупній тертці. Зелень дрібно січемо. Беремо тісто, розкачуємо його на прямокутники, розміром десь з пів сторінки А4. Ближче до нижнього краю кладемо ложку смаженого фаршу, приправляємо перцем, потім пару кілець помідора і сир. Все це накриваємо верхньою половиною і защипуємо. Для надійності і збереження соку загинаємо край до середини і придавлюємо виделкою! Викладаємо всі отримані конвертики на форму для випікання і ставимо в духовку. Температуру випікання дивимося на упаковці з під тіста, зазвичай це 170º. Запікаємо до утворення золотистої скоринки. Подаємо зі сметаною!