Пт
17.05.2024
15:37
Форма входу

Афоризми про їжу
Хороших желудков куда меньше, нежели хорошей пищи. Люк де Клапье Вовенарг
Пошук
Категорії розділу
перші страви [10]
другі страви [10]
десерти [5]
салати [10]
напої [5]
Time Zero
Хмарка тегів
Святкуємо цим днем
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний сайт

Україномовний інформаційний сайт

Головна » Статті » Рецепти » другі страви

Картопляно-м'ясні "Соняшники"


Інгредієнти:
  • фарш,
  • картопляне пюре,
  • молоко,
  • яйця,
  • сіль, спеції,
  • хліб.

Спосіб приготування:
З фаршу (навпіл свинячий + яловичий) сформувати котлети розміру за бажанням. Обсмажити до рум'яності і готовності. Приготувати ніжне картопляне пюре, після варіння злити повністю рідину, додати трохи молока, збитого з 3-ма жовтками (білки пішли в фарш м'ясний), посолити. Хліб за бажанням (чорний або білий). Вирізати з хліба
кружечки 0,5 см завтовшки, щоб вони були на 0,5-1 см більше за діаметром котлеток. Змастити майонезом, на них покласти котлету. В кондитерський мішок викласти картопляне пюре і по краю котлет зробити пелюстки. Укласти все на форму для випікання, скропити оливковою олією і поставити в духовку до зарум'янювання пюре. Смачного!!!
Категорія: другі страви | Додав: Lena (19.03.2012)
Переглядів: 2765 | Теги: Соняшники, Картопляно-м'ясні | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0



Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]