Пт 17.05.2024 15:37 |
Вітаю Вас Гость Головна | Реєстрація | Вхід | RSS |
Афоризми про їжу |
---|
Хороших желудков куда меньше, нежели хорошей пищи. Люк де Клапье Вовенарг |
Time Zero |
---|
|
Статистика |
---|
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|
Інформаційний сайт
Україномовний інформаційний сайт
Картопляно-м'ясні "Соняшники"
Інгредієнти: - фарш,
- картопляне пюре,
- молоко,
- яйця,
- сіль, спеції,
- хліб.
Спосіб приготування: З фаршу (навпіл свинячий + яловичий) сформувати котлети розміру за бажанням. Обсмажити до рум'яності і готовності. Приготувати ніжне картопляне пюре, після варіння злити повністю рідину, додати трохи молока, збитого з 3-ма жовтками (білки пішли в фарш м'ясний), посолити. Хліб за бажанням (чорний або білий). Вирізати з хліба кружечки 0,5 см завтовшки, щоб вони були на 0,5-1 см більше за діаметром котлеток. Змастити майонезом, на них покласти котлету. В кондитерський мішок викласти картопляне пюре і по краю котлет зробити пелюстки. Укласти все на форму для випікання, скропити оливковою олією і поставити в духовку до зарум'янювання пюре. Смачного!!!
|
Категорія: другі страви | Додав: Lena (19.03.2012)
|
Переглядів: 2765
| Теги: Соняшники, Картопляно-м'ясні
| Рейтинг: 5.0/1 |
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі. [ Реєстрація | Вхід ]
|