Вт
21.05.2024
01:57
Форма входу

Афоризми про їжу
Забегаловка: место, куда каждый вечер ходят последний раз в жизни. Юлиан Тувим
Пошук
Категорії розділу
перші страви [10]
другі страви [10]
десерти [5]
салати [10]
напої [5]
Time Zero
Хмарка тегів
Святкуємо цим днем
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний сайт

Україномовний інформаційний сайт

Головна » Статті » Рецепти » другі страви

Картопля з грибами, запечена в духовці


Інгредієнти:
  • картопля - 5-6 шт.
  • гриби - 200 г
  • помідори - 4-5 шт.
  • сир - 70-100 г
  • масло рослинне
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • сметана або вершки - 3-4 ст.л.
  • зелень
  • сіль
  • перець

Спосіб приготування:
Гриби при необхідності відварити.Картоплю очистити від шкірки, нарізати соломкою. Обсмажити картоплю на рослинному маслі до утворення золотистого кольору, додати гриби, дрібно нарізану цибулю, сіль, перець, довести до напівготовності. У форму для запікання викласти картоплю з грибами, зверху - помідори, нарізані кільцями ( попередньо очищені). За бажанням, зверху можна трохи полити сметаною (або майонезом).
Посипати все подрібненою зеленню і сиром, натертим на тертці. Запікати в духовці 10-15хв, поки помідори не пустять сік, а сир не розплавиться. Смачного!!!
Категорія: другі страви | Додав: Lena (20.03.2012)
Переглядів: 8290 | Теги: гриби, картопля | Рейтинг: 5.0/20
Всього коментарів: 0



Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]