Вт 21.05.2024 01:57 |
Вітаю Вас Гость Головна | Реєстрація | Вхід | RSS |
Афоризми про їжу |
---|
Забегаловка: место, куда каждый вечер ходят последний раз в жизни. Юлиан Тувим |
Time Zero |
---|
|
Статистика |
---|
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|
Інформаційний сайт
Україномовний інформаційний сайт
Картопля з грибами, запечена в духовці
Інгредієнти:
- картопля - 5-6 шт.
- гриби - 200 г
- помідори - 4-5 шт.
- сир - 70-100 г
- масло рослинне
- цибуля ріпчаста - 1 шт.
- сметана або вершки - 3-4 ст.л.
- зелень
- сіль
- перець
Спосіб приготування: Гриби при необхідності відварити.Картоплю очистити від шкірки, нарізати соломкою. Обсмажити картоплю на рослинному маслі до утворення золотистого кольору, додати гриби, дрібно нарізану цибулю, сіль, перець, довести до напівготовності. У форму для запікання викласти картоплю з грибами, зверху - помідори, нарізані кільцями ( попередньо очищені). За бажанням, зверху можна трохи полити сметаною (або майонезом). Посипати все подрібненою зеленню і сиром, натертим на тертці. Запікати в духовці 10-15хв, поки помідори не пустять сік, а сир не розплавиться. Смачного!!!
|
Категорія: другі страви | Додав: Lena (20.03.2012)
|
Переглядів: 8290
| Теги: гриби, картопля
| Рейтинг: 5.0/20 |
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі. [ Реєстрація | Вхід ]
|