Пт
17.05.2024
14:06
Форма входу

Афоризми про їжу
Скажи мне, что ты ешь, и я скажу тебе, кто ты. Ансельм Брийя-Саварен
Пошук
Категорії розділу
перші страви [10]
другі страви [10]
десерти [5]
салати [10]
напої [5]
Time Zero
Хмарка тегів
Святкуємо цим днем
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний сайт

Україномовний інформаційний сайт

Головна » Статті » Рецепти » десерти

Торт "Вишня в сотах"


Інгредієнти
:
  • Для тіста:
  • 4 склянки борошна.,
  • 200 гр сметани,
  • 2 ст. лож. цукру,
  • 200 гр. маргарину,
  • щіпка солі,
  • вишні без кісточок.
  • Для крему:
  • 700 гр. сметани 25-30%,
  • 0,5 склянки цукру,
  • ваніль,
  • шоколад.

Спосіб приготування:
Всі інгредієнти для тіста перекласти у велику миску, порубати ножем, принцип, як у пісочному тісті.
Потім вимісити руками і покласти тісто в холодильник на 2:00. Тим часом вишню засипати цукром і покласти в друшляк, щоб стікав сік. Через 2:00 дістати тісто, розділити його на 3 частини, кожну частину розкачати не дуже тонко, приблизно 25 на 25 см. Потім тісто розрізати на 5 смужок відповідно по 5 см. На смужку викласти в ряд вишні і защипати краї. Скласти трубочки на форму для випікання, можна форму посипати борошном і випікати до золотистого кольору. Тим часом приготувати крем: збити сметану з цукром і ваніллю до загустіння. Спечені трубочки остудити і почати збирати гірку. Принцип простий: спочатку 5 найдовших трубочок викласти в ряд, змастити добре кремом, потім зверху 4 трубочки - крем, 3 трубочки - крем, і т д. Зверху потерти шоколад. Дати тортику добре настоятись.
Смачного!!!
Категорія: десерти | Додав: Lena (21.03.2012)
Переглядів: 3257 | Теги: торт, вишня | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0



Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]