Спосіб приготування: Всі інгредієнти для тіста перекласти у велику миску, порубати ножем, принцип, як у пісочному тісті. Потім вимісити руками і покласти тісто в холодильник на 2:00. Тим часом вишню засипати цукром і покласти в друшляк, щоб стікав сік. Через
2:00 дістати тісто, розділити його на 3 частини, кожну частину
розкачати не дуже тонко, приблизно 25 на 25 см. Потім тісто розрізати на 5 смужок відповідно по 5 см. На смужку викласти в ряд вишні і защипати краї. Скласти трубочки на форму для випікання, можна форму посипати борошном і випікати до золотистого кольору. Тим часом приготувати крем: збити сметану з цукром і ваніллю до загустіння. Спечені трубочки остудити і почати збирати гірку. Принцип
простий: спочатку 5 найдовших трубочок викласти в ряд, змастити добре
кремом, потім зверху 4 трубочки - крем, 3 трубочки - крем, і т д. Зверху
потерти шоколад. Дати тортику добре настоятись. Смачного!!!