Пт
17.05.2024
15:42
Форма входу

Афоризми про їжу
Лучше вареное яйцо в мирную пору, чем жареный бык в войну. Лион Фейхтвангер
Пошук
Категорії розділу
перші страви [10]
другі страви [10]
десерти [5]
салати [10]
напої [5]
Time Zero
Хмарка тегів
Святкуємо цим днем
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний сайт

Україномовний інформаційний сайт

Головна » Статті » Рецепти » десерти

Пісочний вишневий пиріг


Інгредієнти:
  • Вишні без кісточок - 400гр.,
  • Борошно - 6 ст. л. з гіркою,
  • Сирок дитячий - 2 шт. (200гр),
  • Цукор - 1 ст.,
  • Желе для тортів - ,
  • Маргарин - 150 гр. (за бажанням замінюйте на вершкове масло)

Спосіб приготування:
Змішати ножем борошно і маргарин, додати сир і добре все вимішати. Накрити плівкою і поставити в холодильник на 30 хв. Вишні висипати в каструлю і змішати з цукром, довести до кипіння. На повільному вогні, помішуючи, варити 5-7хв. Вийняти з холодильника тісто, розкачати і викласти в роз'ємну форму, попередньо змащену вершковим маслом. По краям тісто повинне бути підняте. Тісто поставити в духовку на 20-25 хв до утворення золотистого кольору при температурі 180º. Після цього на викладаємо вишні без соку. Сік ставимо на повільний вогонь і поступово всипаємо желе (постійно помішуючи). Після закипання кип'ятимо 1 хв, обов'язково постійно помішуємо і відразу ж заливаємо. Чекаємо поки желе захолоне. Приємного апетиту!!!!

Категорія: десерти | Додав: Lena (21.03.2012)
Переглядів: 1380 | Теги: пиріг, вишня | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0



Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]