Пт 17.05.2024 15:42 |
Вітаю Вас Гость Головна | Реєстрація | Вхід | RSS |
Афоризми про їжу |
---|
Лучше вареное яйцо в мирную пору, чем жареный бык в войну. Лион Фейхтвангер |
Time Zero |
---|
|
Статистика |
---|
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|
Інформаційний сайт
Україномовний інформаційний сайт
Пісочний вишневий пиріг
Інгредієнти: - Вишні без кісточок - 400гр.,
- Борошно - 6 ст. л. з гіркою,
- Сирок дитячий - 2 шт. (200гр),
- Цукор - 1 ст.,
- Желе для тортів - 8г,
- Маргарин - 150 гр. (за бажанням замінюйте на вершкове масло)
Спосіб приготування: Змішати ножем борошно і маргарин, додати сир і добре все вимішати. Накрити плівкою і поставити в холодильник на 30 хв. Вишні висипати в каструлю і змішати з цукром, довести до кипіння. На повільному вогні, помішуючи, варити 5-7хв. Вийняти з холодильника тісто, розкачати і викласти в роз'ємну форму, попередньо змащену вершковим маслом. По краям тісто повинне бути підняте. Тісто поставити в духовку на 20-25 хв до утворення золотистого кольору при температурі 180º. Після цього на викладаємо вишні без соку. Сік ставимо на повільний вогонь і поступово всипаємо желе (постійно помішуючи). Після закипання кип'ятимо 1 хв, обов'язково постійно помішуємо і відразу ж заливаємо. Чекаємо поки желе захолоне. Приємного апетиту!!!!
|
Категорія: десерти | Додав: Lena (21.03.2012)
|
Переглядів: 1380
| Теги: пиріг, вишня
| Рейтинг: 5.0/1 |
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі. [ Реєстрація | Вхід ]
|