Пт 17.05.2024 01:22 |
Вітаю Вас Гость Головна | Реєстрація | Вхід | RSS |
Афоризми про їжу |
---|
Гурман, который думает о калориях, все равно что блудодей, посматривающий на часы. Джеймс Бирд |
Time Zero |
---|
|
Статистика |
---|
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|
Інформаційний сайт
Україномовний інформаційний сайт
Абрикосові кекси
Інгредієнти: тісто: - 250 г маргарину,
- 150 г цукру,
- 2 г ваніліну,
- 18 г розпушувача для тіста,
- 4 яйця,
- 300 г абрикосовою м'якоті,
- 300 г борошна.
глазур: - 3 ст. л. абрикосового соку,
- 150 г цукрової пудри.
Спосіб приготування: М'який маргарин розтерти з цукром, ваніліном і яйцями, додати абрикоси. Збити блендером (або ретельно перемішати до однорідної маси). Додати розпушувач і борошно. Замісити рідке тісто. Розкласти тісто по формах і пекти при температурі 180º близько 40 хвилин. У сік поступово додавати цукрову пудру і ретельно розмішувати. Можна додавати більше пудри, щоб глазур вийшла щільніша. Смачного!!!
|
Категорія: десерти | Додав: Lena (21.03.2012)
|
Переглядів: 755
| Теги: кекси, Абрикос
| Рейтинг: 5.0/1 |
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі. [ Реєстрація | Вхід ]
|