Пт
17.05.2024
01:22
Форма входу

Афоризми про їжу
Гурман, который думает о калориях, все равно что блудодей, посматривающий на часы. Джеймс Бирд
Пошук
Категорії розділу
перші страви [10]
другі страви [10]
десерти [5]
салати [10]
напої [5]
Time Zero
Хмарка тегів
Святкуємо цим днем
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний сайт

Україномовний інформаційний сайт

Головна » Статті » Рецепти » десерти

Абрикосові кекси


Інгредієнти
:
  тісто:
  • 250 г маргарину,
  • 150 г цукру,
  • 2 г ваніліну,
  • 18 г розпушувача для тіста,
  • 4 яйця,
  • 300 г абрикосовою м'якоті,
  • 300 г борошна.
 глазур:
  • 3 ст. л. абрикосового соку,
  • 150 г цукрової пудри.

Спосіб приготування:
М'який маргарин розтерти з цукром, ваніліном і яйцями, додати абрикоси. Збити блендером (або ретельно перемішати до однорідної маси). Додати розпушувач і борошно. Замісити рідке тісто. Розкласти тісто по формах і пекти при температурі 180º близько 40 хвилин. У сік поступово додавати цукрову пудру і ретельно розмішувати. Можна додавати більше пудри, щоб глазур вийшла щільніша.
Смачного!!!
Категорія: десерти | Додав: Lena (21.03.2012)
Переглядів: 755 | Теги: кекси, Абрикос | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0



Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]